Bonus Tone Excel Paling Meletop!!!
Assalamualaikum dan Salam Hormat.

Tahniah kerana anda telah sampai ke halaman ini. Saya harap anda dah faham semua perkara tentang Tone Excel sebelum anda masuk ke halaman ini. Jika anda masih tak tahu lagi apa itu Tone Excel anda boleh baca di website ini http://toneexcel-official.blogspot.com


Punca ramai Sifu berjaya menjana 4-5 angka dalam bisnes Tone Excel.

Kami percaya salah satu punca ramai Sifu berjaya dalam bisnes Tone Excel adalah kerana support oleh Leader. Saya yakin anda pun setuju dengan pendapat saya. 

Tapi support yang macam mana??

Ada Leader yang beri FB support group, whatsapp support group, telegram support group, ebook, web replika, dan macam-macam lagi. Semua support tersebut bertujuan untuk memberi semangat kepada ahli.


Jadi, bagaimana saya dapat bantu anda??

Siapa saya?

Nama saya Mohamad Amirul. Saya adalah Internet Marketer. Saya banyak buat pendapatan melalui Dropship & Affiliate. Dan yang paling utama, saya adalah Agen Tone Excel.

Cerita tentang permulaan saya dalam bisnes Tone Excel.

Masa mula-mula saya join Tone Excel, hari-hari saya post iklan di Facebook. Saya post iklan tanpa jemu. Saya dengar cakap kawan-kawan jangan berhenti & jangan malu sharing pasal Tone Excel.

Tapi, makin lama saya makin penat. Kadang-kadang sampai dah takde idea nak post ayat apa lagi di Facebook. Banyak masa saya terbuang kat Facebook saja.

Jadi, saya nekad belajar buat FB Ads, belajar buat copywriting. Saya beli banyak panduan. Saya dah melabur hampir RM1K untuk ilmu-ilmu tersebut.

Akhirnya, ini salah satu hasil dari iklan saya...
Iklan saya dapat reach 46K, 32K paparan, 343 like & komen,dan 156 share. Yang tak tahan tu post menjual macam ni pun ada orang share. Free-free je saya dapat viral marketing.

Bila saya dah dapat 'tuning'nya, apa salahnya saya bantu orang lain pula kan. 


So, jom kita kembali ke tajuk utama iaitu "Bonus Tone Excel Paling Meletop!!!".

Untuk dapatkan hasil seperti ini anda tak perlu habiskan masa yang lama untuk belajar seperti saya dahulu. Kerana saya ada tawaran istimewa untuk anda. 

Anda hanya perlu join Tone Excel melalui saya atau lebih tepat anda daftar simkad Tone Excel di bawah IDP 398620 ( IDP saya lah tu). Selepas anda menjadi ahli 'keluarga' saya, saya akan buat 3 perkara di bawah :-

1. Iklan FB Ads saya sudah tersedia berjalan. Saya hanya perlu edit post, masukkan nama & nombor telefon anda saja.2. Anda cuma tunggu prospek whatsapp anda saja. Jangan risau sebab saya akan berikan panduan cara close deal terbukti berkesan secara percuma. Saya dah guna & uji dahulu teknik close deal ini.
3. Saya juga akan personal coaching anda melalui whatsapp sekurang-kurangnya sebulan sekali.
Jadi, berapa nilai bonus-bonus saya ini?

Seperti yang saya nyatakan di atas, saya laburkan hampir RM1K untuk dapatkan ilmu ini. Dan, jika anda tak tahu, iklan FB Ads adalah berbayar. Bermakna, harga sebenar yang anda perlu bayar kepada saya adalah lebih RM1K.

Tapi saya taknak anda bayar saya harga sebenar. Cukuplah anda bayar dengan harga seperti di bawah :-

Simkad Tone Excel = RM98.58
Buku panduan        = RM5.00
Poslaju                  = RM10.00
Support FB Ads      = RM00.00

Total                     = RM113.00

Anda hanya perlu bayar RM113 saja. 

Untuk anda bayaran ini sekali seumur hidup saja. Tapi saya perlu bayar iklan FB Ads berkali-kali.

Tiada cas tersembunyi. Saya tidak bergurau. Iklan FB Ads anda akan berjalan sampai bila-bila.

Jika anda rasa ini adalah bonus yang anda cari-cari selama ini & anda pilih saya sebagai Leader anda, anda boleh buat tempahan segera. tempah sekarang


Ini adalah kemasukan batch kedua. Saya cuma terima 40 20 kemasukan saja. Selepas cukup kuota, saya akan tutup tawaran untuk memberi support FB Ads pada ahli sedia ada. Saya tak pasti bila saya akan buka semula tawaran tapi yang pasti jika saya buka semula tawaran, saya akan kenakan bayaran Support FB Ads.

Jangan lepaskan peluang ini. Buat tempahan segera KLIK SINI.

Comments
0 Comments